Tervetuloa kotisivuilleni!

Olen Anne Lindgren, 43-vuotias nainen Riihimäeltä. Toimin Riihimäen seudun vihreiden puheenjohtajana, olen Riihimäen 1. varavaltuutettu ja Kanta-Hämeen hyvinvointialueen vihreä aluevaltuutettu

Näille kotisivuilleni kokoan poliittisia ajatuksiani. Minulla ei ole erillisiä poliitikkoprofiileja sosiaalisessa mediassa, joten jos haluat seurata minua tavan tallaajana sosiaalisen median kanavissa, tykkää, seuraa tai pyydä kaveriksi. Jos puolestaan olet kiinnostunut politiikasta, seuraile näitä sivuja, joille päivitän kuulumisiani.

Politiikkaan lähdin v. 2016 mukaan vähän sattumalta. Opiskelin kansalaisyhteiskunnan maisteriohjelmassa, missä tajusin, että enhän minä voi tajuta mitään vaikuttamisesta, ellen osallistu siihen itse. Siltä istumalta lähdin aktiiviseksi yhdistystoimintaan ja politiikkaan.

Minulla ei ole taustallani oppilaskunta tai poliittisen nuorisojärjestö taustaa, joka monen poliitikon taustalta löytyy. Olen omat oppini vaikuttamiseen ammentanut kahdesta korkeakoulututkinnoista, joissa syvennyin yhdistystoiminnan johtamiseen ja kansalaistoiminnan ja vaikuttamisen erityiskysymyksiin. Aktiivinen toimiminen, tekeminen, kokeminen ja eläminen on myös opettanut monenlaista.