Lämmin kiitos minua äänestäneille ? Varajäsenyys edustajistossa on hieno juttu!

Kaikissa vaaleissa missä olen ollut ehdolla, olen lahjoittanut saamani äänimäärän mukaisen summan hyväntekeväisyyteen. Näihin OP-vaaleihin liittyvä lahjoitus meni YK:n kansainväliset oranssit päivät naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi 25.11.-10.12. – kampanjalle.

Lisätietoa tästä kampanjasta: Naisiin kohdistuva väkivalta on maailmanlaajuinen pandemia ja epätasa-arvon huipentuma. Naisiin kohdistuvan väkivallan vastustaminen on yksi YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin työn neljästä peruspilarista, ja siksi tahdommekin kannustaa kaikkia mukaan tähän tärkeään ja merkitykselliseen työhön. Kampanjan avulla kerätään varoja UN Womenin globaaliin väkivallan vastaiseen työhön.

Naisiin kohdistuva väkivalta on valtava ongelma myös Suomessa. Suomi on EU:n toiseksi vaarallisin paikka naiselle elää. Täälläkin joka kolmas nainen kokee elämänsä aikana parisuhdeväkivaltaa ja vuosittain ainakin 50 000 naista kokee seksuaalista väkivaltaa. Monen muun maan tapaan Suomen toimet naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi ja torjumiseksi ja uhrien auttamiseksi eivät ole riittäviä.

Oranssit päivät: osallistu ja vaikuta