Näin laajaa osaamista harvalta ehdokkaalta löytyy

Koko Kanta-Häme hyötyy laaja-alaisesta syväosaamisesta, jota minulla on tarjota aluevaltuutetun tehtävään. Kehoitan sinua tutustumaan uratarinaani, missä teen osaamiseni näkyväksi. Lue uratarinani tästä

Minulla on aikaa aluevaltuutetun tehtävän hoitamiseen 

Olen Riihimäen kuntapolitiikassa vihreiden 2. varavaltuutettu. Valtuuston kokouksiin 2. varavaltuutetulle kutsua tulee aniharvoin. Riihimäen seudun Vihreiden puheenjohtajana vedän paikallisyhdistyksen toimintaa.

Tällä hetkellä olen Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän hallituksen jäsen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin valtuuston jäsen. Näissä luottamustoimissa käsitellyt asiat ovat tulevan aluevaltuuston ydinkysymyksiä.

Kunnallisina luottamustoimina sote-puolen luottamustoimet luonnollisesti loppuvat, kun valta ja toiminnot saadaan aluevaltuustolle siirrettyä. Päätökseensä tulevien kuntapolitiikan luottamustoimien lisäksi myös Sairaanhoitajaliiton ja seurakunnan luottamustehtävät ovat katkolla tänä vuonna.

Työ- ja perhetilanteeni mahdollistaa aluevaltuutetun tehtävään panostamisen. Toinen lapsista on muuttanut pois kotoa ja toinen muuttanee tänä vuonna. Muuttuva elämäntilanne antaa todellisen mahdollisuuden keskittyä aluevaltuutetun vaativaan tehtävään.