Tänään sain parin tunnin varoajalla pyynnön osallistua Riihimäen valtuuston kokoukseen. Siitä sitten lennosta iltasuunnitelmat uusiksi ja esityslistaa lukemaan. Tällä kertaa esityslista oli varsin lyhyt. Maakauppoja ja valtuustoalotteita.

Kokouspalkkiomme lahjoitimme koko vihreänä valtuustoryhmänä Unicefille Ukrainan kriisin hoitamiseen.

Eritysen iloiseksi minut valtuuston kokouksessa teki edelleen Uramon koulu, mikä edelleen tuntuu uuden uutukaiselta. Oma lapseni joutui sieltä lähtemään aikoinaan evakkoon, kun koulu meni homeongelman takia käyttökieltoon.

Eilen oli Riihimäen seudun Vihreiden hallituksen kokous ja huomenna on ensimmäinen aluevaltuusto. Nyt keväällä yhdistyshommat työllistävät puheenjohtajaa melko paljon. On kevätkokousvalmisteluja, PRH ilmoituksia, oikeuksien hakemista ja jakamista yms.

Torstaina on sairaalasielunhoidon työryhmän kokous. Seurakuntavaalit järjestetään taas tänä vuonna. Itse en ole ehdolla, mutta ilmottauduin vaalivirkailijaksi seurakuntavaalien toimittamiseen.

Aluevaltuusto työskentely ja siihen liittyvä tarkastuslautakunnan luottamustoimi vaativat nyt tässä kohtaa priorisointia. Seurakunnan luottamustoimet sairaalasielunhoidon ja perheasiainneuvottelukeskuksen johtoryhmässä ovat olleet mielenkiintoisia ja antaneet hyviä eväitä tulevaan. Kiitollinen olen siitä, mihin olen päässyt osalliseksi. Maailmankuvani avartui taas astetta laajemmaksi <3