Tapasin Sarin ensimmäisen kerran Riihimäen Pohjoisella koululla joskus 1990-luvun loppupuolella. Olin tuolloin alle parikymppinen ja opiskelin lähihoitajaksi. Menin koululle työharjoitteluun ja Sari toimi koululla opettajana. Näin aikuisiällä olen tutustunut Sariin paremmin vihreiden toiminnassa, missä olen päässyt aktiivisesti seuraamaan Sarin työskentelyä vihreänä poliitikkona. Hän todella paneutuu asioihin syvällisesti, kuuntelee ja ottaa erilaiset näkökulmat huomioon, ottaa puheenvuoroja ja perustelee asiansa selväsanaisesti.

Ihailen Sarin terävyyttä, laaja-alaista viisautta ja erinomaista matikkapäätä, mitä on useasti ollut hyödyksi vaalien jälkeisiä luottamuspaikkaneuvotteluja käytäessä. Sarilla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja hänellä on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, jotka ovat hioutuneet vieläkin paremmiksi erityisasiantuntijana työskentelyn työtä.  Sari tekee sujuvasti yhteistyötä yli puoluerajojen. Sari ei kyräile, tylytä eikä puhu rumasti. Se jos mikä on arvostettavaa tässä ajassa, missä hyvien käytöstapojen perään joutuu politiikkaa seuratessa tosissaan katselemaan ja kyselemään.

Eduskunta tarvitsee kansanedustajia, jotka kykenevät toimimaan yhteistyökykyisesti vaikeissakin poliittisissa suhdanteissa. Sari on henkilö, jolla on erinomaiset edellytykset onnistua tässä vaativassa tehtävässä.

Toivon Sinulle Sari onnea ja menestystä näissä vaaleissa. Kävi miten kävi, niin samaan suuntaan jatketaan joka tapauksessa 🙂