Aluevaltuutetuksi valittuani halusin täydentää osaamistani sosiaalityön osalta ja lähdin opiskelemaan sosiaalityön perus- ja aineopintoja avoimeen yliopistoon. Opintoihin liittyvä käytännönharjoittelu gerontologisessa sosiaalityössä herätti minussa palon tarkastella sosiaali- ja terveyspolitiikan ilmiöitä  jänneen käytännön työstä käsin. Näitä ilmiöitä olin pyöritellyt vuosien ajan asiantuntijatyössä ja minusta tuntui siltä että paperinmakuinen työskentely vieraannuttaa minut siitä käytännön todellisuudesta, mitä asiakkaat ja työntekijät elävät joka päivä. Aika oli kypsä muutokselle.

Tuumasta toimeen siis. Hain ja sain sijaisuuden Kanta-Hämeen sosiaali ja kriisipäivystyksestä. Tämä on työ, missä edellytetään vahvaa henkistä kanttia ja kykyä työskennellä vakavien sosiaalisten ongelmien sekä traumojen ja kriisien parissa. Olen viihtynyt erinomaisesti.

Tulevaisuudessa minua kiinnostaa päivittää sosiaalityön tutkinto loppuun ja ajatuksissa siintää myös väitöskirja, joka kytkeytyy hoivanihilismiin, epätasa-arvoon, hoidon ja asiakasryhmien arvottamiseen palveluiden saannissa.