Olen ehdolla tulevissa kuntavaaleissa Riihimäellä numerolla 99 ja Kanta-Hämeen aluevaltuustoon numerolla 2097.

Kuluvalla vaalikaudella olen toiminut aluevaltuutettuna, kunnan varavaltuutettuna ja hoitanut erilaisia luottamustehtäviä.

Aluevaltuutetuksi tultuani innostuin täydentämään YTM-tutkintoani avoimessa yliopistossa sosiaalityön perus- ja aineopinnoilla (60op), mikä petrasi sosiaalihuollon osaamistani huomattavasti. Sain kauden aikana toteuttaa myös pitkäaikaisen haaveeni kriisityöntekijän työstä sosiaali- ja kriisipäivystystyksessä, mitä kautta pelastustoimi ja muu moniviranomaisyhteistyö tulivat tutuiksi.

Olen koulutukseltani lähihoitaja, terveydenhoitaja (AMK), yhteisöpedagogi (YAMK), YTM (yhteiskuntapolitiikka) ja APO-opettaja. Sote-kenttä on minulle tuttu vauvasta vaariin, duunaritasosta vaativiin edunvalvonta-, asiantuntija- ja tutkijatehtäviin sekä myös esihenkilötyön näkökulmasta. Täydentävää osaamista olen kerryttänyt useista ammatillisista luottamustoimista mm. Terveydenhuolotoalan työttömyyskassan, kuntien eläkevakuuttajan, Suomen sairaanhoitajien ja seurakunnan sairaalasielunhoidon luottamustoimista.

Työskentelen tällä hetkellä erityisopettajan sijaisena ja aloittelen tohtoriopintoja sosiaalityön pääaineessa Turun yliopistossa. Väitöskirjassani tutkin ikäihmisten itsetuhoisuutta vähemmän tutkitusta sosiaalihuollon näkökulmasta käsin. Aihe on ajankohtainen ikääntyvän ja hoivaköyhyydestä kärsivän yhteiskunnan pirullisia ongelmia ratkottaessa.

Kesäksi hyppään ensimmäiseen sosiaalityöntekijän sijaisuuteeni gerontologisen sosiaalityön tehtäviin. Monipuolisella koulutustaustalla voi tehdä vähän kaikenlaista ja poikkisektoriaalinen kokemus ja laaja-alainen ymmärrys on ehdoton etu politiikassa toimiessa.

Noudatan päätöksissäni tasapuolisen kohtelun periaatetta ja perustan näkökantani virkamiesvalmisteluun, tutkimustietoon ja tilastodataan.